Riolering

Dit is waar we ons dagelijks
hard voor maken

Slider

Riolering verstopt? RnR Installaties helpt!

Wanneer er een riolering verstopt is in Rotterdam of omstreken, is RnR Installaties snel ter plaatse om het probleem op te lossen. Wij zijn dé ervaren loodgieter in de regio en kunnen u dus bijstaan met al uw leidingwerk. Of het nu om een waterleiding aanleggen of vervangen, een riolering ontstoppen of leidingen installeren gaat.

Rioolverstopping verhelpen

Loodgieterswerk is iets wat u zeker aan de vakman moet uitbesteden voor de veiligste werkwijze en een professioneel resultaat. De vakman van RnR Installaties neemt dit met alle plezier van u uit handen. Omdat wij goed begrijpen dat het erg vervelend is als uw riolering verstopt is, staan we bovendien altijd snel voor u klaar. Indien nodig kunnen wij tevens uw riolering vervangen en de nieuwe waterleidingen aansluiten. Wat voor werk in en omtrent het riool het ook mag betreffen: RnR Installaties is uw expert.

Overig leidingwerk

Naast riolering aanleggen verzorgen wij eveneens ander leidingwerk. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe waterleiding laten aanleggen of is het door verbouwing nodig leidingen opnieuw aan te sluiten? Onze vakman gaat te allen tijde secuur en professioneel voor u te werk. Op die manier bent u ervan verzekerd dat u het nieuwe riool snel in gebruik kunt nemen en nog lang van de kwaliteit hiervan kunt genieten. Problemen omtrent gasleidingen nemen wij evengoed op ons.