Ons tarief

Dit is waar we ons dagelijks
hard voor maken

Slider
RNR CV-Basis
€ 125,- incl.
per jaar

Jaarlijks onderhoud incl. arbeidsloon en voorrijkosten

U betaalt geen voorrijkosten bij storing

Bij storing: binnen 24 uur een monteur aan de deur.

Materialen

Arbeidsloon bij storing

Een servicebeurt omvat

Allereerst inventariseert onze monteur of er vragen, problemen en/of opmerkingen zijn over uw cv-ketel en de werking hiervan.

Vervolgens wordt de cv-ketel zelf, alsmede opstellingsruimte, gasaansluiting, de luchttoevoer en rookgasafvoer van het toestel visueel gecontroleerd op gebreken en wordt beoordeeld of deze conform de veiligheidsnormen en -voorschriften zijn aangesloten.

Wanneer onze monteur eventuele gebreken heeft geconstateerd, worden deze met u besproken. Onze monteur geeft voorlichting waarom deze gebreken (ernstige) veiligheidsrisico’s met zich mee kunnen brengen.

Tijdens de eenmalige onderhoudsbeurt wordt de cv-ketel gereinigd en de afstellingen van de ketel volgens de fabrieksinstellingen gecontroleerd, zo nodig bijgesteld. Tevens controleert onze monteur de appendages in en om het toestel en wordt de installatie, indien nodig, bijgevuld tot het juiste drukniveau en ontlucht.

Zodra blijkt dat bepaalde onderdelen gerepareerd dienen te worden of toe zijn aan vervanging, zal de monteur uitleg geven hierover en de bijkomende kosten hiervan met u doornemen.

Ter toetsing zal de monteur diverse metingen uitvoeren. Hiervan wordt een keuringsrapport opgesteld.

Het keuringsrapport en de uitgevoerde werkzaamheden zullen met u worden doorgenomen. Onze monteur kan direct uw vragen beantwoorden en u voorzien van advies.

Ook zal onze monteur advies geven over de gevaren van koolmonoxidevergiftiging en de voorkoming hiervan. U kunt er vervolgens voor kiezen om uw woning te laten uitrusten van een gecertificeerde koolmonoxidemelder.