Gaslek

Dit is waar we ons dagelijks
hard voor maken

Slider

Hulp bij een gaslek en andere gasleidingproblemen

Is uw gasleiding kapot? RnR Installaties staat klaar voor allerhande gasinstallaties zoals een gaslek in Rotterdam en omstreken. Als uw vakkundig en ervaren gasinstallateur zorgen we ervoor dat u binnen kort tijdsbestek weer met een goed werkend systeem zit.

Gaslekkages snel verholpen

Bij een gaslek is het noodzakelijk snel te handelen om grotere gevolgen tegen te gaan. Is er sprake van een ander probleem dan een gaslekkage? Ook dan helpen we u met plezier verder. Naast reparatie bieden wij eveneens regelmatig en preventief onderhoud aan uw gasinstallatie. Hiermee kunnen wij problemen tijdig opsporen en zelfs voorkomen.

Leidingen aanleggen en vervangen

Mocht een gaslekkagereparatie niet meer baten, kunt u nog steeds rekenen op onze service. Een gasleiding vervangen is namelijk geen enkel probleem voor onze ervaren en professionele monteurs. Binnen de kortste keren zorgen we ervoor dat u weer met een perfect functionerende gasinstallatie komt te zitten. Bovendien denken we gedurende het hele traject met u mee en voorzien we u waar en wanneer nodig van deskundig advies.