Diensten

Dit is waar we ons dagelijks
hard voor maken

Slider

Ons werkgebied

Wij zijn werkzaam in de regio Rotterdam

Loodgieterswerk

Wilt u een nieuwe waterleiding laten aanleggen? Of moeten door een verbouwing leidingen verlegd worden? Laat loodgieterswerk over aan een vakman van RnR Installaties. We gaan secuur en professioneel te werk en zorgen ervoor dat de leidingen snel in gebruik genomen kunnen worden. Ook lekkages verhelpen wij binnen 24 uur.

Leidingwerk

Naast werk aan de riolering en waterleidingen, neemt u ook contact met ons op voor ander leidingwerk. Bijvoorbeeld als u een gasleiding moet vervangen. Om gevaarlijke situaties zoals gaslekken en ongelukken te voorkomen, belt u RnR Installaties.

Dak- en zinkwerken

Naast loodgieterswerk kunt u ons ook inschakelen als dakdekker. Wanneer u een nieuw dak nodig heeft, moet eerst de oude bedekking worden verwijderd. Ook moeten we de fundering, zoals het houtwerk, controleren. Wij adviseren u over de nieuwe dakbedekking en leggen deze aan. Voor de afwerking van het dak kiezen wij voor de beste kwaliteit zinkwerken.

Centrale verwarming

De cv-ketel en centrale verwarming moeten naar behoren werken. Zeker tijdens de koudere dagen. Problemen met de centrale verwarming kunnen wij snel detecteren en oplossen. Is de cv-ketel aan vervanging toe? Dan adviseren wij u over de aankoop en installeren wij de nieuwe ketel.

Onderhoud

Met regelmatig onderhoud voorkomt u lekkages, dure reparaties en andere problemen in het om het huis. Laat het onderhoudswerk in regio Rotterdam uitvoeren door RnR Installaties. Als loodgieters- en installatiebedrijf uit Rotterdam, zorgen we ervoor dat u er thuis goed en gerust bij zit.