CV ketelonderhoud

Dit is waar we ons dagelijks
hard voor maken

Slider

Cv-ketelonderhoud, -reparatie en -installatie

Problemen met de centrale verwarming? Met ons cv-ketelonderhoud vanuit Rotterdam kunnen wij van RnR Installaties deze snel detecteren en oplossen. Als vakkundig cv-ketelmonteur staan wij u overal bij: of het nu om cv-installatie, cv-reparatie of een cv-ketel vervangen gaat. Wij gaan snel en professioneel te werk voor zowel particulieren als bedrijven in de regio.

Het belang van onderhoud

Voor optimaal woongemak of werkplezier is het belangrijk dat u over een goede centrale verwarming beschikt en dat deze ook naar behoren werkt. Zeker tijdens de koudere dagen is dit noodzaak. Hiervoor is installatie door een vakkundige cv-monteur en daaropvolgend deskundig cv-ketelonderhoud van groot belang. RnR Installaties draait voor een cv-ketel repareren, vervangen of gewoon onderhouden haar hand niet om. Als specialist in installatie- en loodgieterswerkzaamheden zijn wij u met plezier van dienst. We komen graag eenmalig, incidenteel of periodiek bij u langs.

Storing of lekkage?

Hoewel goed onderhoud de kwaliteit en levensduur van uw CV zo lang mogelijk behoudt, kan het toch altijd voorkomen dat er een defect optreedt, zoals een storing of lekkage. Neem direct contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij u langs, zodat u niet lang met het probleem blijft zitten. Een cv-ketel vervangen en een nieuw exemplaar installeren is iets wat wij tevens kunnen regelen. Advies over de aankoop geven wij eveneens met plezier. Zo werken wij met onder andere Intergas en Remeha.